Uključite se - prijavnica

Prijavite se na besplatnu afterwork radionicu "Jestivi kvart"

Pozivamo sve zainteresirane da se priključe dvodnevnoj radionici Ane i Veljka Armano Linta "Jestivi kvart",  koja će se održati 19. i 20. ožujka 2020. godine u Hrvatskom dizajnerskom društvu, Boškovićeva 18, u Zagrebu. Cilj radionice je pokušati iznaći dizajnerska rješenja koja će olakšati nadilaženje izazova pri stvaranju jestivog kvarta – jestivo zelenilo posvuda, od parkova i uličnih drvoreda, do krovova i dalje, u našem društvenom kontekstu.

Voditelji

Ana Armano Linta i Veljko Armano Linta

Broj polaznika

Predviđeno je 10 polaznika. Prijave se zaprimaju do popunjenja slobodnih mjesta.

Radionica je besplatna!

Termin održavanja

19 i 20. ožujka 2020. godine od 17.00 do 20.00 h.

Radionica traje dva dana.

Lokacija

Hrvatsko dizajnersko društvo

Boškovićeva 18

10 000 Zagreb

Kontakt

Za sva pitanja slobodno nam se obratite na: cos@dizajn.hr ili 091 233 3360.

Radionica se snima i fotografira za potrebe promidžbe projekta. Prijavom na sudjelovanje polaznik daje pristanak za dokumentiranje. Dokumentacijski materijal se može koristiti neograničeno u online i tiskanim izdanjima vezanima za projekt “Centar oblikovanja svakodnevice”, te u tiskanim i e-izdanjima koje objavljuju HDD ili projektni partneri.

Organizacija radionice je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj poziva isključiva je odgovornost Hrvatskog dizajnerskog društva.

Slanjem ove prijave izričito izjavljujem da svoje gore navedene podatke dobrovoljno dajem na raspolaganje HDD - Hrvatskom dizajnerskom društvu te dajem privolu da ih se može obrađivati i koristiti isključivo u svrhu moje prijave sudjelovanja na projektu Centar oblikovanja svakodnevice.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.

Politika privatnosti