Hero vizual   afterwork radionica   kultura ispijanja kave   kvadratni

Voditeljice

Maša Barišić i Helena Ohnjec

Broj polaznika

Predviđeno je 10 polaznika. Prijave se zaprimaju do popunjenja slobodnih mjesta.

Radionica je besplatna!

Termin održavanja

29. studenog i 02. prosinca 2019. od 17.00 do 20.00h.

Radionica traje dva dana.

Lokacija

Atelje na br. 1.

Ul.Republike Austrije br.1 

10 000 Zagreb

Prijave na: https://oblikovanjesvakodnevice.com/radionica/8

­

Opis radionice

Dvodnevna radionica keramike osmišljena je za odrasle osobe i održava se u popodnevnim i predvečernjim terminima tijekom radnog tjedna. Tempo i dinamika aktivnosti omogućuju svakom polazniku uspješno upoznavanje s glinom/keramikom i zajedničko kreiranje svojih završnih radova.

Tema radionice je kultura ispijanja kave. Šalica kave nakon napornog radnog dana svakome dobro dođe, pogotovo onima u potrazi za rijetkim slobodnim i opuštajućim trenucima.

Govorimo o kavi i druženju, međusobnoj suradnji, potičemo razumijevanje i oslobađamo se stresa, strahova i napetosti. Koristimo slobodno vrijeme za konstruktivne, zabavne i opuštajuće kreativne aktivnosti koje polaznicima omogućuju usvajanje novih znanja i vještina te razvoj snažnog timskog duha.

Sažete biografije voditelja

Helena Ohnjec rođena je1981. u Zagrebu. Diplomirala na kiparskom odsjeku ALU 2004. u klasi prof. Slavomira Drinkovića. Članica HDLU od 2008. Izlagala na više samostalnih i skupnih izložbi. Autorica četiriju javnih skulptura. Helena ima višegodišnje pedagoško isustvo te iskustvo u izvedbi radionica. Voditeljica je radionice keramike u Ateljeu na br.1.

Maša Barišić rođena je 1986. u Splitu. Diplomirala Fine art u Lincolnu 2012. godine. Članica je HDLU od 2017 godine. Izlagala na više skupnih i samostalnih izložbi. Bavi se keramikom hobistički od 2016. i asistira na radionicama keramike od 2017. Maša ima višegodišnje pedagoško isustvo te iskustvo u izvedbi radionica. Voditeljica je radionica crtanja i ilustracije u Ateljeu na br.1.

Kontakt

Za sva pitanja slobodno nam se obratite na: cos.dizajn@gmail.com ili 091 233 3360.

Radionica se snima i fotografira za potrebe promidžbe projekta. Prijavom na sudjelovanje polaznik daje pristanak za dokumentiranje. Dokumentacijski materijal se može koristiti neograničeno u online i tiskanim izdanjima vezanima za projekt “Centar oblikovanja svakodnevice”, te u tiskanim i e-izdanjima koje objavljuju HDD ili projektni partneri.

Radionica se organizira u sklopu dvogodišnjeg projekta Centar oblikovanja svakodnevice, kojega provode projektni partneri Muzej za umjetnost i obrt, Hrvatska udruga likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti, Bacači Sjenki, Hrvatsko dizajnersko društvo i Grad Zagreb.

Ciklus od sveukupno 15 različitih kreativnih radionica za građanstvo provode MUO, HDD i ULUPUH, a namijenjene su različitim dobnim skupinama polaznika (školarci, odrasli, treća životna dob).

Organizacija radionice je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj poziva isključiva je odgovornost Hrvatskog dizajnerskog društva.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.

Politika privatnosti