Hero radionica dizajn emocija web lead

Pozivaju se svi zainteresirani građani grada Zagreba, mladi i stari te studenti i profesionalci iz područja sociologije, psihologije, antropologije, dizajna, politologije, prava, ekonomije, društvenih inovacija, novinarstva, kulinarstva, javnih službi, urbanizma, baštinskih studija, novih medija, književnosti, izvedbenih umjetnosti, filma, suvremenog plesa, arhitekture, povijesti i povijesti umjetnosti na sudjelovanje u izvedbenoj radionici “Dizajn emocija”, unutar projekta “Centar oblikovanja svakodnevice” Hrvatskog dizajnerskog društva, Muzeja za umjetnost i obrt, ULUPUH-a, Bacača Sjenki te Grada Zagreba.

Radionica će se održati 19. i 20.06. u prostorima Močvare, a 23., 24., 25. i 26.06. u Pogonu, Trnjanska struga 34, Zagreb, u periodu od 9 do 16 sati. Za sve je sudionike osiguran besplatan topli obrok. Maksimalan broj polaznika iznosi 20 osoba, a prijave traju do popunjenja kapaciteta.

Autori i voditelji radionice su Pavle Perković, Anita Čeko, Marija Georgiev i Boris Bakal

Radionicu organizira udruga Bacači Sjenki uz podršku projektnih partnera: Hrvatskog dizajnerskog društva (korisnika bespovratnih sredstva), Muzeja za umjetnost i obrt, Hrvatske udruge likovnih umjetnika primijenjenih umjetnost te Grada Zagreba.

Tema radionice

Kako se osjećate? Kako ste? S čim dolazite? Što želite podijeliti i istražiti?

Izolacija, potres i pandemija su nas u najmanju ruku zatekli, a onda i otvorili razna mjesta u nama. Sve emocije koje smo pritom doživljavali i doživljavamo, normalna su reakcija na nenormalnu situaciju i kao takve imaju svoju funkciju. Jednako kao što emocije dizajniraju našu svakodnevicu, tako i mi možemo dizajnirati vlastite emocije. U sigurnom grupnom okruženju istraživat ćemo stvaralački i kreativni potencijal naših emocija i načine na koje one mogu oblikovati našu svakodnevicu i život. 

Prijavni obrazac je na linku: Poziv na radionicu.

Radionica se snima i fotografira za potrebe promidžbe projekta. Prijavom na sudjelovanje polaznik daje pristanak za dokumentiranje. Dokumentacijski materijal se može koristiti neograničeno u online i tiskanim izdanjima vezanima za projekt “Centar oblikovanja svakodnevice”, te u tiskanim i e-izdanjima koje objavljuju HDD ili projektni partneri.

Organizacija radionice je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Hrvatskog dizajnerskog društva.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.

Politika privatnosti