Hero cos vizual poziv postav cosweb lead 19

Na temelju odredbe članka 42. Statuta Hrvatskog dizajnerskog društva od 27.2.2015. godine, a nakon uvida u prijave i natječajnu dokumentaciju svih kandidata, Povjerenstvo za odabir prijavitelja na pozivu za dizajnera postava izložbi “Dizajn u gradu” u sklopu projekta Centar oblikovanja svakodnevice, u sastavu: Koraljka Vlajo, Marko Golub i Mia Bogovac, dana 15. srpnja 2019. godine donosi odluku o poništenju poziva.

Obrazloženje: Povjerenstvo za odabir prijavitelja za dizajn postava izložbi "Dizajn u gradu" je po primitku i nakon isteka roka za podnošenje prijava, utvrdilo da su ukupno pristigle 4 prijave, da su sve prijave pristigle pravodobno ali da jedna od prijava nije važeća zbog članstva prijaviteljice u Upravnom odboru društva.

Slijedom gore navedenog, Povjerenstvo za odabir prijavitelja predložilo je da se poziv poništi i da se raspiše novi poziv odnosno da se ponovi poziv za predmetni angažman, što je potvrdila voditeljica projekta, Mia Bogovac.

 

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Hrvatskog dizajnerskog društva.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.

Politika privatnosti