Hero 850 0642

Vođene šetnje otkrile su značaj objekta kojeg su projektirali arhitekti Radovan Nikšić i Ninoslav Kučan, te arhitekt i dizajner Bernardo Bernardi, autora oblikovanja opreme i pokretnog mobilijara. Izvedbe svakodnevice uključuju i javni razgovor na temu arhitekture i svakodnevice Pučkog otvorenog učilišta i okolice koji je planiran za mjesec rujan.

Polaznike su Učilištem vodili Ana Majurić (voditeljica Odjela za kulturu i nakladništvo te pomoćnica ravnatelja POU Zagreb), Jasna Galjer (redovita profesorica u trajnom zvanju Odsjeka za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta, predstojnica je Katedre za teoriju umjetnosti), Višnja Vidmar (polaznica i animatorica radionica i kolegija Sveučilišta za treću životnu dob Pučkog otvorenog učilišta u Zagrebu) i Damir Gamulin (dizajner, bavi se oblikovanjem kroz različite medije, tehnologije i pristupe, a posljednjih nekoliko godina izraženije oblikovanjem u prostoru).

Fotografije: Petra Slobodnjak

Organizacija vodstava i razgovora je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Hrvatskog dizajnerskog društva.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.

Politika privatnosti