Hero  mg 7955

Tijekom lipnja održana je jednodnevna edukacija za predstavnike partnera na temu usvajanja znanja o razvoju publike, segmentaciji te određivanju prioriteta.

Voditeljica radionice Agata Etmanowicz, predsjednica zaklade Impact Audience, koja pruža podršku razvoju publike organizacija i institucija, te surađuje s Fabryka Sztuki iz Lodza i njihovim Art_Inkubatorom (domom za mlade kreativce poduzetnike), uvela je polaznike u proces razvoja publike i segmentaciju te kroz teorijske i praktične primjere pojasnila na koji način publika postaje integralan dio organizacije. Publika i njena participacija od iznimnog su značaja u modelima sudioničkog upravljanja kakav se razvija projektom Centar oblikovanja svakodnevice.

Više detalja donosimo u videu Mirana Krčadinca Flocka:

Fotografije: Petra Slobodnjak

Video: Miran Krčadinac Flock

Organizacija radionice je sufinancirana u okviru Operativnog programa Operativni ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Hrvatskog dizajnerskog društva. 

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.

Politika privatnosti